Adobe Flash Player 11.2  -  Bug 3077079

Created on Sunday, December 25, 2011

Login for more options

Title

[Platform_Linux]Regression: unable to click anything in the settings UI

Description

Problem Description:
The settings UI (brought up by right click → settings) is "unclickable" in Flash Player 11.2.202.160. It will show up, but it is impossible to click anything nor close the settings window. This is a regression from 11.1.102.55 (the said version is working correctly).

Steps to Reproduce:
1. Go to www.youtube.com
2. Play any video
3. Right click → Settings
4. Try to click anywhere in the settings window

Actual Result:
Settings window is not responding.

Expected Result:
Settings window is functional, as it was in Flash Player 11.1.102.55.

Any Workarounds:
None known.

Test Configuration

Up-to-date Fedora 16 x86_64, Firefox 9.0.1, GeForce GTX 485M, nvidia 290.10 binary drivers, Gnome 3.2.

*********INFO BOARD*********
If bug is set as ToTrack or Closed as Defer, it means we have reproduced the problem, but unfortunately, it does not get high enough priority to address in our current release. We track follow up messages and votes info for each bug. Please help us to vote the bug if you run into the same issue, let us know the impact for your development and business. Thank you.
********************************
1, For issues related to Video/Audio/Rendering, please upload your system info file.
http://kb2.adobe.com/cps/839/cpsid_83952.html
2, It will be always helpful if you can provide code snippet that repro the issue.

App Language(s) English
OS Language(s) ALL
Platform(s) Linux
Browser(s) Firefox All

Notes (3)

  • belegdol

    12:50:28 AM GMT+00:00 Jan 24, 2012

    I can confirm that the problem is fixed in 11.2 beta 4 (11.2.202.183)

  • Shu Wang

    6:14:54 PM GMT+00:00 Dec 25, 2011

    Thanks very much for your taking time to report the issue. We are happy to notify you that we have fixed this issue in our internal builds. Please update for the upcoming release builds. Thanks.

  • belegdol

    4:35:53 AM GMT+00:00 Dec 25, 2011

    Please update the "Found in Build" field value, 11.2.20.160 is unavailable as of posting of this report.

Duplicate ID
Reported By belegdol

Status

State Closed
Status Fixed
Reason

Importance

Priority 3-High
Frequency All users will encounter
Failure Type Incorrectly Functioning
Product Area User Settings

Build

Found In Build 11.2.202.96(beta)
Fixed In Build

Attachments (0)

No Files Attached

Votes (2)

  • Erbureth

    11:09:28 AM GMT+00:00 Jan 2, 2012

    Still present in latest beta 11.2.202.160, some sites are not usable to their potential

  • FuguTabetai

    1:50:17 AM GMT+00:00 Dec 30, 2011

    I also experienced this problem in Fedora 16 x64 with a nvidia gt520 card.

Your session has expired! Click to login
Current form data will be preserved

Cancel