Adobe Flash Player 11.2  -  Bug 3153990

Created on Friday, March 30, 2012

Login for more options

Title

[Platform_Linux]Body parts are all BLUE instead of their real natural skin color

Description

Problem Description: with flash-plugin-11.2.202.228-release.i386.rpm under Fedora Linux 14 i686 and NVIDIA 290.10 drivers (8800GT GPU) all Body parts are all BLUE

Steps to Reproduce: open any video with people on YouTube

Actual Result: See the attached screenshot

Expected Result: colors left intact

Any Workarounds: none that I'm aware of

Test Configuration

*********INFO BOARD*********

If bug is set as ToTrack or Closed as Defer, it means we have reproduced the problem, but unfortunately, it does not get high enough priority to address in our current release. We track follow up messages and votes info for each bug. Please help us to vote the bug if you run into the same issue, let us know the impact for your development and business. Thank you.

********************************

1, For issues related to Video/Audio/Rendering, please upload your system info file.

http://kb2.adobe.com/cps/839/cpsid_83952.html

2, It will be always helpful if you can provide code snippet that repro the issue.

App Language(s) English
OS Language(s) English
Platform(s) Linux
Browser(s) Firefox All

Notes (4)

  • Zhe Wang

    10:47:09 PM GMT+00:00 Mar 11, 2013

    duplicate

  • CuriousCursor

    9:40:26 AM GMT+00:00 Apr 5, 2012

    Confirmed, this bug also occurs on Ubuntu 10.10

  • Yuzhong Cao

    12:23:13 AM GMT+00:00 Mar 31, 2012

    Hi,
    Thank you for your report to Adobe.
    Unfortunately we do not support Fedora Linux anymore post 11.2
    FYI
    http://www.adobe.com/products/flashplayer/tech-specs.html
    Thanks,
    Yuzhong

  • Diomas

    12:25:52 PM GMT+00:00 Mar 30, 2012

    duplicate of 3120888

Duplicate ID 3120888
Reported By Artem S. Tashkinov

Status

State Closed
Status Withdrawn
Reason Duplicate

Importance

Priority 3-High
Frequency All users will encounter
Failure Type Usability Issue
Product Area Video

Build

Found In Build 11.2.202.228
Fixed In Build

Attachments (1)

Votes (1)

  • a_catalin

    11:43:27 PM GMT+00:00 Feb 20, 2013

    I have this bug on my computer for weeks (Opera and Firefox).
    Video card: Nvidia GeForce 8800GT, 304.64 driver installed
    OS: Fedora 18 686
    A temporary solution was to disable hardware acceleration. But this way most internet games and even some (youtube) videos are slow...
    So I'm waiting for a real fix.
    But, from what I'm reading everywhere, it looks like it will never gonna be
    fixed by Adobe. Not because it can't be reproduced but because you have no interest in fixing it. Easy to figure out why...

Your session has expired! Click to login
Current form data will be preserved

Cancel